LADANG LAGU

Watch HAPPY ASMARA - CERITO LORO | Ati iki dudu dolanan MP4

Title:HAPPY ASMARA - CERITO LORO | Ati iki dudu dolanan
Channel:Adhigana Music
Upload Date:1 Year ago
Duration:6:18
View:26,996,764x
Type File:Video MP4 MPEG (.mp4)

SHARE:


Listen Music


HAPPY ASMARA - CERITO LORO (Official Music Video)

Title : Cerito Loro
Voc : Happy Asmara
Songwritter : Sigit Priyono
Arr : Deden M.

LIRIK
Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu sing paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo
Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal nglarani atiku
Segampang iki caramu mupus roso tresnoku
Aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani
Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni
Kowe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno gudho
Aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo
Sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku
Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni
Ora perlu tok getuni cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

#HAPPYASMARA #CeritoLoro #Adhigana

PRODUKSI : ADHIGANA
FB : Adhigana
IG : @Adhiganamusic
Copyright 2019-2022 LADANGLAGU.COM Youtube MP3 Downloader
Kontak & Iklan : [email protected]