LADANG LAGU

Watch HAPPY ASMARA - CIDRO 2 Dj Remix Panas panase srengenge kui MP4

Title:HAPPY ASMARA - CIDRO 2 Dj Remix Panas panase srengenge kui
Channel:FORTUNA ENTERPRISE
Upload Date:1 Year ago
Duration:4:8
View:19,395,562x
Type File:Video MP4 MPEG (.mp4)

SHARE:


Listen Music


HAPPY ASMARA - CIDRO 2 [ Dj Remix ] ( Official Music Video ) Panas panase srengenge kui

Executive Producer : Fortuna Enterprise

MUSIC PRODUCTION
Songwriter: Didi Reog
Arranger: Fortuna Music
Vocal: Happy Asmara

MUSIC VIDEO PRODUCTION
Producer: Fortuna Enterprise
Video: Fortuna Pictures
Talent:

Lyric

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

=============================================================================
Music Video Playlist From Our Artists:
Happy Asmara | http://bit.ly/Playlist_HappyAsmara-FE
Safira Inema | http://bit.ly/Playlist_SafiraInema-FE
Jihan Audy | http://bit.ly/Playlist_JihanAudy-FE
Dewa Kipli | http://bit.ly/Playlist_DewaKipli-FE
Dewi Ayunda | http://bit.ly/Playlist_DewiAyunda-FE
Yuni Vebra | http://bit.ly/Playlist_YuniVebra-FE
Rosynta Dewi | http://bit.ly/Playlist_RosyntaDewi-FE
Ajeng Kartika | http://bit.ly/Playlist_AjengKartika-FE
Nadia Aprilia | http://bit.ly/Playlist_NadiaAprilia-FE
Arnilla Putri | http://bit.ly/Playlist_ArnillaPutri-FE
Mala Agatha | http://bit.ly/Playlist_MalaAgatha-FE
Fira Azzahra | http://bit.ly/Playlist_FiraAzzahra-FE
Dike Sabrina | http://bit.ly/Playlist_DikeSabrina-FE
Lusiana Malala | http://bit.ly/Playlist_LusianaMalala-FE
Dian Marshanda | http://bit.ly/Playlist_DianMarshanda-FE

Playlist Fortuna Enterprise Music | http://bit.ly/PlaylistFEMusic

Available download & streaming on :
Spotify ♪ : coming soon ..
Joox ♪ : coming soon ..
Langit Musik ♪ : coming soon ..
Youtube Music ♪ : coming soon ..

Subscribe : http://bit.ly/SubsFortunaEnterprise
Follow us :
Facebook : Fortuna Interprise
Instagram : @Fortuna_Enterprise

FORTUNA ENTERPRISE's Youtube is under management of:
dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm

#HappyAsmara #Cidro2 #LaguKoplo
Copyright 2019-2022 LADANGLAGU.COM Youtube MP3 Downloader
Kontak & Iklan : [email protected]