LADANG LAGU

Watch PINGAL - Difarina Indra Adella - OM ADELLA MP4

Title:PINGAL - Difarina Indra Adella - OM ADELLA
Channel:Henny Adella
Upload Date:8 Months ago
Duration:7:18
View:5,072,541x
Type File:Video MP4 MPEG (.mp4)

SHARE:


Listen Music


Title : Pingal
Singer by Difarina Indra Adella
Songwriter by Andry Priyanta

Dengarkan Playlist terbaik kami hanya di langit musik :
https://www.langitmusik.co.id/sharePl.do?playlistId=14772974
============================
Lyric :
Piye sek jelaske karo wong tuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali kowe sing tau ngomong dewe
Ngelakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

=============================
Copyright © 2021 Henny Adella. All rights reserved.

Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami
Jangan Lupa Like, Share, Comment
& Subscribe Chanel Youtube Henny Adella
Copyright 2019-2022 LADANGLAGU.COM Youtube MP3 Downloader
Kontak & Iklan : [email protected]