LADANG LAGU

Watch Vita Alvia - Wes Oleh Ganti Loro Seng Tau Tak Roso MP4

Title:Vita Alvia - Wes Oleh Ganti Loro Seng Tau Tak Roso
Channel:SAVANA RECORD
Upload Date:1 Year ago
Duration:6:17
View:466,728x
Type File:Video MP4 MPEG (.mp4)

SHARE:


Listen Music


Title : Wes Oleh Ganti
Vocal : Vita Alvia
Songwriter : Arya Satria
Music Arranger : Zama Coustik
Mixing : Savana Audio
Editor Video : Irfan Ilenk - Bangun Angger

Lirik :
loro sing tau tak roso
saiki wes oleh tombo
tatu sing tau jeru ning ati
saiki wes oleh ganti

biyen aku mbok sio sio
atiku mbok gawe loro
tresnoku mbok anggep sepele
tego kowe ninggal golek liyane

tresno, atiku wes kadung tresno
sayang, atiku wes kadung sayang
nanging amung mergo wong liyo
tego kowe ninggal aku lungo

loro sing tau tak roso
saiki wes oleh tombo
tatu sing tau jeru ning ati
saiki wes oleh ganti

maturnuwun Gusti wes maringi ganti
sing luwih gati
loro sing tak roso wes oleh tombo
wes oleh ganti sing luwih tresno

loro sing tau tak roso
saiki wes oleh tombo
tatu sing tau jeru ning ati
saiki wes oleh ganti

maturnuwun Gusti wes maringi ganti
sing luwih gati
loro sing tak roso wes oleh tombo
wes oleh ganti sing luwih tresno

Copyright © 2021 Savana Purnama Abadi Record. All rights reserved.
Copyright 2019-2022 LADANGLAGU.COM Youtube MP3 Downloader
Kontak & Iklan : [email protected]